The End of the Vampires

Igår tog som sagt vår resa med vampyrerna slut. Och vilket avslut då! Tid är definitivt relativ, det närpå timmen långa avsnittet gick jättefort och hann aldrig bli tråkigt, och innan man riktigt var redo för det var eftertexterna där. Det var ett bra sista avsnitt. Nog det bästa enligt mig. Ett värdigt avslut.

Och det gjorde oss absolut redo för nästa film. Blev lite rädd först när jag läste att det är samma regissör som på Nationens Födelse, men efter att ha läst om filmen är jag riktigt pepp ändå. Fyra kärlekshistorier utspelade i fyra olika tider. Det som kommer bli mest spännande att se är kanske inte historierna utan snarare produktionen i sig. Två miljoner dollar ska den ha kostat att spela in, vilket måste ha varit en enorm summa 1916...

//Sofia


the terrible wedding

Utan att avslöja någonting: vilken avslutning säger jag bara!

Nu blickar vi framåt och minns de fina 440 minuter vi delat med parisar-vampyrerna: det var fina tider. Nästa är Intolerance. Spännande!

mellansnack & tacktal

Lite januaristillestånd kan det allt bli i dessa vinterstormar.
Nya tag imorgon, avslutningen på Les Vampires. Det kommer bli en tuff dag, att ta farväl av Irma och hennes vampires.

 

/Lovis


the prisoner

Sådär, lite bättre tempo på visningarna nu. Avsnitt 8 må vara bra men jag måste säga att The Prisoner (avsnitt 9) var mitt favoritavsnitt hitills! Det var som alltid fyllt med hemligheter, trix&knix och ett och annat fult knep. The prisoner var nog lite mer sammanhängande men med snabba byten i taxiväskan och vem som brottades med vem.
Jag hade absolut följt serien när den gick på bio om jag hade levt 1915!

//Lovis

Mellansnack

Bara något kul (nördigt?) onödigt vetande. Igår såg jag på Inglourious Basterds för andra gången. Så helt plötsligt när de befinner sig i Shoshannas kontor på biografen ser jag inget mindre än affischen för Les Vampires på väggen. Den du!

 

/Sofia


RSS 2.0